donderdag 31 mei 2012

JUST BY MANON BLOG about Dolly collection

http://www.justbymanon.nl/2012/05/dolly-le-petit-tom/
30 May 2012

Dolly by Le Petit Tom

Manon /Zomer / , , , , , , , / 0 reacties
Maak kennis met DOLLY! Le Petit Tom’s private label met modische basics voor meisjes. Het is dat ik drie jongens heb maar anders…
Dolly brengt gave meidenkleding voor echt girly girl meisje. De populaire en welbekende Hollywood Pettiskirts is ‘geDollied’ en hernoemd als DOLLYWOOD. De rokjes zijn in veel verschillende modellen en in nog meer prachtige kleuren te verkrijgen. Ik vind dat ieder meisje zo’n rokje zou moet hebben. Wat is er als meisje mooier dan door het leven mogen als een échte prinses. En bij de kleinste maatjes zit er zelfs voor je dochtertje haar lievelingspop of beer nog een mini rokje bij. Pop én dochter blij!
Hip zijn ook de T-hirts van Dolly, prachtige aangesloten tees met grappige en modische artwork en grafische prints. Combineer ze met Dolly’s pettiskirts en tutu’s en maak het geheel compleet met de mooie (ballerina) schoenen voor de fashionable Dolly look!
De collectie van DOLLY is een fantasierijke collectie die je dochter het hele jaar door draagt en het liefst iedere dag! En veel items hebben ze ook in mama maten;-). Mama, dochter en pop blij!!
Dolly by Le Petit Tom
 30 May 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Je kunt een mening achterlaten...